Quadre mèdic

Al·lergologia

Dra. Quarta, Silvia

Especialista en Al·lergologia i Immunologia

Núm. col·legiat: 56300

Metge Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Roma (Itàlia). Especialista en Al·lergologia i Immunologia Clínica per la Universitat de Roma (Itàlia). Investigadora en el projecte d'investigació sobre l'al·lèrgia alimentària induïda per cofactor, realitzat amb l'equip d'Al·lergologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Autora de nombroses publicacions científiques d'Immunologia Clínica i Al·lergologia. Ponent en congressos nacionals i internacionals.

Angiologia i Cirurgia Vascular

Dr. Quintana Riera, Frederic

Especialista en Esclerosi Venosa

Núm. col·legiat: 807346

Llicenciat en Medecina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Clàssica de Barcelona. Especialista en Cirurgia General, en Cirurgia Cardiovascular i en Cirurgia Vascular Perifèrica. Resident en formació Hospital Clínic de Barcelona. Metge encarregat i Cap de Servei a diferents Hospitals de Lleida, Sabadell, Sant Boi i Barcelona. Col·laborador i organitzador de Classes i Cursos de l'Especialitat a les Universitats de Lleida, Barcelona i nombrosos Congressos Mèdics. Nombrosos treballs científics presentats a Congressos Mèdics i publicats a Revistes de l'Especialitat. Dos premis professionals. Membre de varies societats científiques, on destaquen la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular i la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular.

Aparell digestiu

Dra. Benavent Benavent, Elena

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080816803

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Aparell Digestiu. Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada a la Universitat Politècnica de Catalunya. Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Metge Consultor Sènior del Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Metge de l'equip d'Endoscòpia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, amb realització d'endoscòpia tant diagnòstica com terapèutica, Professor Associat de la Facultat de Medicina.

Dr. Garrigó Franco, Juan José

Especialista en Endogastroescopias i Colonos

Núm. col·legiat: 080807307

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, formació d'especialista en aparell Digestiu a l'Hospital Creu Roja. Especialista en Electroradiologia. Títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària Expert en endoscòpia digestiva i patologia hepàtica. Cap Clínic del servei digestiu de l'Aliança Referent Sènior de Metge de família al ICS. Director de Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor . Col·laboració en endoscòpia d'urgència amb l'Hospital General de Catalunya.

Cardiologia

Dra. López Treviño, Marisol

Cardiòleg

Núm. col·legiat: 0809593

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General i Títol de Metge Especialista en Aparell Circulatori per la "Fundació Biscaia Procardíacos (Bilbao)". Estar en possessió de propietat d'una plaça de metge especialista de Cardiologia a l'Institut Català de la Salut (ICS). Metge Cardiòleg de la Quinta de Salut "L'Aliança" a Calella (Barcelona) - Des de Febrer 2009 fins l'actualitat: Metge en "A Medics". Formació i Publicacions: 1996. Estudi Toric. Torasemida (ICCV-NYHA- III). 1998. Estudi RAMICOR (ramipril - Tractament en pacients postinfart de miocardi). 2002. Estudi SARA Efecte tractament amb candesartan sobre pacients amb HTA i Hipertròfia ventricular esquerra segons els nous criteris diagnòstics electrocardiogràfics. 2005-2006. Estudi Koral I i II. Presència de microalbuminúria en orina en malaltia cardíaca i risc cardiovascular en pacients amb HTA. 2005. Estudi CardioMet. Relació entre síndrome metabòlica, Hipertròfia ventricular esq i ritme circardiano de la pressió arterial en la població hipertensa assistida en Atenció Primària a Espanya. 2006. Estudi Carol II. HTA alt risc. 2006. Estudi Cinthia. Estudi epidemiològic sobre els caràcters clínics i el tractament del pacient amb Cardiopatia isquèmica crònica i HTA en la pràctica clínica a Espanya. 2007. Estudi Expres. La malaltia vascular hipertensiva a Espanya. 2007. Estudi implement. Valoració de grau de control de factors de risc cardiovascular segons les guies de l'ESC (Societat Europea de Cardiologia). 2008 - 2009. Estudi CARDIOCARE. Aplicació de les guies de pràctica clínica en pacients amb cardiopatia isquèmica crònica.

Dr. Rello Sabate, Pau

Especialista en Cardiologia

Núm. col·legiat: 50159

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formació durant la carrera a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Especialista en Cardiologia havent realitzat la residència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A l’actualitat, cardiòleg clínic a la planta d’hospitalització i a consultes externes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Experiència en la realització d’ecocardiogrames i proves d’esforç. A nivell d’investigació, col·laboració en múltiples projectes relacionats amb el maneig de la insuficiència cardíaca, i el tractament de la cardiopatia isquèmica i les valvulopaties. Múltiples ponències en congressos nacionals. Membre de la Societat Catalana de Cardiologia, de la Sociedad Española de Cardiología i de la European Society of Cardiology. Professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de preparació de metges per a l’examen MIR.

Dra. Valdivieso Moré, Sandra

Especialista en cardiologia i insuficiencia cardiaca

Núm. col·legiat: 37585

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Cardiologia per la Universitat Miguel Hernández de Elche (2011). Formació en Gestió Clínica d’unitats assistencials per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (Máster, 2019) Experiència professional: - Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona (Premi Extraordinari de Llicenciatura) - Màster de Cardiologia. Universitat Miguel Hernández d'Elx (Societat Espanyola de Cardiologia / MENARINI) de formació no presencial. 2010-2011. - Màster en Gestió Clínica d'Unitats Assistencials. Universitat Internacional Menéndez Pelayo. 2018-2019. experiència professional - Residència MIR en l'especialització de Cardiologia (Hospital Vall d'Hebron). Període de vinculació: des de juny de 2003 a juny de 2008. — Adjunt de Cardiologia a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Àrea de Cardiologia clínica. Període de vinculació: des de juny de 2008 fins a l’octubre 2019. — Creació d’Unitat Multidisciplinari d’Insuficiència Cardíaca. Presidència del Comitè d’IC ​​de la Mútua de Terrassa. — Responsable de la consulta CAR-IC d’alta resolució per al diagnòstic del pacient amb sospita d’IC. — Consulta monogràfica de pacients onco / hematològics (cardiotoxicitat) - Adjunt de Cardiologia a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca de l’Hospital de la Mar. Des d’octubre de 2019 fins a l’actualitat. — Professora associada per la Universitat de Barcelona curs des del curs 2016-2017 fins a l’octubre el 2019. Idiomes: Català, Castellà i Anglès.

Cirurgia general

Dr. Igual Blanes, Jaime

Especialista en Proctologia

Núm. col·legiat: 17686

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la UB (H. Clínic de BCN) Especialista amb Cirurgia General i Cirurgia Digestiva (al H. Clínic BCN) Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat. Cirurgià de contingent al ICS des de 1980. Cirurgià del Institut Social de la Marina. MAU al H. Gral. Granollers. Col·laborador amb diferents entitats d’Assegurança Lliure

Dr. Trenti, Loris

Especialista en Cirurgia general de l'aparell Digestiu i coloproctologia

Núm. col·legiat: 46902

Llicenciat en Medicina i Cirurgia Cum Laude per la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia a 2004. Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Universitat de Mòdena i Reggio Emilia. 2010 Research Fellowship. Digestive Disease Institute. Cleveland Clinic Foundation - Cleveland, OH (USA). 2008 Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb la qualificació d'Excel·lent Cum Laude. 2013 Adjunt a la unitat de Coloproctologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Barcelona. Àrees d'Especialització - Coloproctologia (cirurgia de la patologia d'anus i recte) - Cirurgia General - Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions anus-genitals secundàries aL Virus de l'Papiloma Humà (VPH) (condylomas, displàsia anal) - Ecografia endoanal i endorectal - Anoscopia - Cirurgia de el càncer de còlon i recte - Cirurgia laparoscòpica de l'aparell digestiu Societats a les quals pertany: Associació Espanyola de Cirurgians (AEC) Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP) European Group for the Prevention of Anal Càncer (EUPAC) Idiomes: Castellà, Català, Ingles i Italià.

Covid-19

Test d'Antígens Sense Cita Previa

Test d'Antígens

Núm. col·legiat:

Proves de detecció de la COVID-19

Dental

Dip. Pressegue Jorba, Carles

Especialista en Endodòncia i Implantologia

Núm. col·legiat: 7224

Diplomat en Odontologia per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Especialista en endodòncia, cursant el Màster Europeu d'Endodòncia a la UIC. Membre de Societat Científiques contes de Com SEPES (Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica i Estètica), ESE (Societat Europea de Endodòncia) i AEDE (Societat Espanyola d'Endodòncia). Realitzant Presentacions i Comunicacions en Congressos Nacionals del tant de Com Internacionals i cursant Projectes d'índole Científica i Recerca. Directora d'Instal·lació i Radiodiagnòstic per li Consell de Seguretat Nuclear.

Dermatologia

Dra. Barzoza Guadagnini, Lorena

Especialista en Dermatologia Estétetica

Núm. col·legiat: 49398

Llicenciada en Dermatologia a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Idiomes: Català, Castellà, Italià i Anglès Especialitzada en Dermatologia estètica i formació en Cirurgia de Mohs a Oklahoma, USA.

Dra. Del Alcazar Viladomiu, Elena

Dermatòleg

Núm. col·legiat: 080851504

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Dermatologia Mèdica-Quirúrgica- Venereologia, per la Universitat del País Basc (UPV), a Sant Sebastià. Amb menció destacada, a la millor resideix. Ha treballat a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i actualment treballa com a adjunta facultativa a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. És membre de la "Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia" (AEDV) i del Grup Español de Psoriasi. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, i és autora de diverses publicacions científiques i de diferents capítols de llibres. Forma part del quadre mèdic d'especialistes d'AMEDICS des de setembre de 2017. 2005-2009: Educació Secundària Obligatòria, a Sant Jaume de la Fep, l’Hospitalet de Llobregat.

Dra. Galvany Rossell, Loida

Especialista Mèdica i quirúrgica

Núm. col·legiat: 080839628

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona-Unitat Docent de Vall d’Hebron. Especialista en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia via MIR a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha treballat tant en l’àmbit de la medicina pública (Hospital Universitari Sagrat Cor i Centres d’Atenció Primària de l’eixample Esquerre de Barcelona) com en la medicina privada (IDERMA Dexeus, Clínica Corachan Institut Pau Umbert, Clínica dermatològica Salleras, NAME centre mèdic Badalona, Torreblanca Salut, Polimèdic Blanes i Clínica Milenium). Forma part del quadre mèdic d’especialistes d’AMEDICS des de l’any 2009, i ho combina amb la Dermatologia Hospitalària on actualment és Cap del Servei de Dematologia de l’Hospital Dos de Maig de Barcelona. També participa en la formació de residents de Medicina de Família i Comunitària i assisteix regularment a les sessions clíniques del servei de Dermatologia de Sant Pau. En el camp de la formació ha participat en nombrosos congressos nacionals i internacionals, així com en la publicació d’articles científics. És membre de la “Academia Española de Dermatología y Venereología” (AEDV), de la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, del “Grupo Español de Cirugía Dermatológica y Oncología Cutánia” (GECIDOC) i Membre de la Xarxa Catalano-Balear del Melanoma Cutani. En el nostre centre “Amedics”, hi destaca en la subespecialització de: - Tricologia i infiltracions capil·lars. - Cirurgia dermatològica avançada. - Reparació del lòbul rasgat/dilatat de l’orella-Lobuloplàstia. - Ecografia cutània-dermatològica. - Detecció precoç del càncer cutani.

Dr. Molinero Caturla, Jesús Angel

Especialista en Alteracions de la Pell i Al·lèrgia Cutània

Núm. col·legiat: 34681

Llicenciat en Medicina per la Universitat d'Alacant. Especialitat en Dermatologia via MIR cursada a l'Hospital General Universitari deValència. Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (Barcelona, 2000-2007). Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona, des de 2008 fins a l'actualitat). En ambdós Serveis dedicació a la Dermatologia General, Cirurgia Dermatològica, Al·lèrgia Cutània i Fotodermatologia. Participació i formació en nombrosos cursos de l'Especialitat. Comunicacions a Reunions i Congressos Nacionals i Internacionals. Fins el moment, 23 articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Participació com a docent en diversos Cursos i Seminaris per Dermatòlegs, pediatres, metges de família i Metges Residents.

Dr. Navarro Soto, Esteban

Especialista en Càncer de Pell

Núm. col·legiat: 080809493

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Dermatologia cursada a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha treballat com dermatòleg al centre d'Assistència Primària de Numància i Manso, així com en centres de medicina privada. Actualment desenvolupa la seva activitat laboral en Amedics i centres de medicina privada. Participació i formació en nombrosos cursos de l'especialitat. Assisteix a diversos congressos de Dermatologia. Compta amb articles publicats en revistes sobre el càncer de pell.

Dietètica

Dip. Baldrís Nacente, Júlia

Especialitzada en Educació Diabetològica i Nutrició

Núm. col·legiat: 080813370

Diplomada d’infermeria, especialista en salut mental i post grau en dietètica i nutrició humana (dietista). 

Durant 15 anys responsable de la consulta d'educació sanitària i dietètica del centre Gaudi de L’Aliança i del centre Amedics, controlant tots els malalts crònics diabètics i portant el curs de la seva insulinització.Realitzant tot tipus de dietes, terapèutiques, d’aprimament, antiuricemiques, anti colesterol, etc. Relacionat amb la dietètica, he participat en cursos de formació continuada de diabetologia i, com a formadora en la formació continuada del HUSC d'educació sanitària i dietètica.

Endocrinologia

Dr. Fabbi, Matteo

Especialista en Endocrinòleg

Núm. col·legiat:

.

Ginecologia

Dr. Mateu López, Ferran

Ginecòleg

Núm. col·legiat: 0807326

Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia en el Hospital Clínic de Barcelona. Adjunt en el servei de Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Cap clínic en el servei d'obstetrícia del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona. Professor de tocoginecologia i sexologia durant 3 anys acadèmics en l'escola d'infermeria de la Creu Roja Espanyola de Barcelona. Assistent habitual als congressos de Ginecologia Nacionals i algun internacional.

Dra. Mora Hervas, Irene

Especialista en Sòl Pèlvic i Laparoscòpia Ginecològica

Núm. col·legiat: 080836801

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Llarga experiència laboral en com ginecòleg / Obstetraginecòleg a Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Sant Rafael, Hospital d'Igualada, Centre ginecològic Sarria i en Clinica Corachan. Responsable de la Unitat de sòl pèlvic i experta amb laparatomia i laparoscòpia. Organitzadora i ponent a l'escola internacional d'Endoscòpia Ginecològica, a Igualada. Assistència a Congressos de Sòl pèlvic, Endoscòpia ginecològica, etc. Autora de Articles de Sòl Pèlvic, "Anàlisi de l'eficàcia i les complicacions en el tractament quirúrgic de la incontinència urinària d'esforç" Coautora de "Defectes del sòl pèlvic". Membre de la Societat Espanyola d'Obstetrícia i Ginecologia, secció sòl pèlvic. Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears Vocal De la Junta de Sòl Pelvià.

Dr. Urgell Morera, Santiago

Especialista en Patologia Mamaria i Sòl Pèlvic Ginecològic

Núm. col·legiat: 080809823

Licenciado en medicina y cirugía por la Universidad Autónoma de Barcelona. Master en Patología Mamaria y Senología por la Universidad de Barcelona. Especialización en técnicas del suelo pélvico (prolapsos genitales e incontinencia urinaria) y en Senología y patología mamaria. Director del servicio de Ginecología y Obstetricia del Hospital Universitario del Sagrado Corazón de Barcelona. Unidad de suelo pélvico y patología mamaria en el Hospital Universitario de Sagrado. Corazón. Asistencia a numerosos cursos, simposios y congresos de Perinatología, Menopausia, Suelo Pélvico, Cáncer de mama, Patología Cervical, Oncología y Cirugía Ginecológica. Publicaciones sobre Iconografía sobre Cáncer Primitivo Trompa de Falopio y Síndrome de Rokitansky-Kuter-Hauser e Investigación en Ginecología y Obstetricia. Lesiones no palpables de mama. Revista de Senología y Patología Mamaria.

Dr. Viguer Rovira, Pedro Antonio

Especialista en Obstetrícia i Fertilitat

Núm. col·legiat: 080806777

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a la Universitat de Barcelona. Responsable del servei de Toco-Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Consultor sènior del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona Alumne intern de la Facultat de Medicina. Resident del Hospital Clínic de Barcelona. Professor de l'Escola d'infermeres del Hospital de la Creu Roja de Barcelona , Professor de classes Pràctiques dels alumnes de Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina de Barcelona. Ha publicat varis articles en revistes de l'especialitat , sobre esterilitat i funcional.

Hematologia

Dr. Callis de Nadal, Manel

Especialista en Hematologia Oncològica

Núm. col·legiat: 080808256

Natural de Barcelona, Llicenciat en Medicina i Doctorat a la Universitat de Barcelona, especialista en Hematologia. Residència en Medicina i Fellowship en Hematologia-Oncologia a la Universitat d'Iowa (USA). Certificat pels Boards Americans de Medicina, Hematologia-Oncologia. Professor Associat de medicina a la Universitat de Barcelona. Vicepresident de la Societat Catalana d'Hematologia. Cap Clínic de l'Hospital Universitari de Bellvitge i de l'Institut Català d'Oncologia. Cap Clínic d'Hematologia de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron. Consultor d'Hematologia de l'Hospital General de Catalunya.

Dra. Subirà Caselles, Maricel

Especialista en Hemostàsia i Hemoteràpia

Núm. col·legiat: 080829471

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Hematologia i Hemoteràpia, MIR a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Postgrau de capacitació en patologia trombòtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Navarra. En la actualitat es cap del Servei d’hematologia i hemoteràpia. Idcsalud Hospital Universitari Sagrat Cor. Banc de Sang i Teixits – Catalunya Central. Metge adjunt hematologia i hemoteràpia. Hospital Dos de Maig i Hospital Sant Juan Despí Moisès Broggi, Consorci Sanitari Integral. Ha assistit a nombrosos congressos entre els que destaquen Reunións Nacionals de la Asociación Española de Hematología i Hemoteràpia. Congres de la European Hematology Association. Es Membre docent de l’assignatura d’Hematologia i Hemoteràpia dels cursos de preparació de l’examen MIR realitzats pel Institut Barcelona d’aprenentatge en Ciències de la Salut i ponent en diferents congressos a nivell nacional e internacional.

Medicina complementària

Dr. Santiñà Vila, Manel

Especialista en Teràpies Naturals i Teràpia Neural

Núm. col·legiat: 080821797

Llicenciat i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en Acupuntura i en Homeopatia. Màster en Teràpia Neural i Odontologia neurofocal. Més de 10 anys en consulta de Medicines Complementaries i Alternatives. Ha participat en diversos fòrums i congressos de medicines complementaries i alternatives i ha estat convidat en medis de comunicació per parlar-ne.

Medicina general

Dr. Fernández Monrás, Francisco de Asís

Especialista en Medicina Interna

Núm. col·legiat: 08980

Títol de Llicenciat en Medicina y Cirurgia por la Universitat Autònoma de Barcelona en 1979 i Títol d'Especialista en Medicina Interna en 1982. Ha estat Coordinador duants molts anys de la Unitat de Malalties Autoinmunes Sistemàtiques, Director del Servei de Medicina Interna i Director Mèdic de l' Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha publicat més de 90 publicaciones i ponències mèdiques nacionals i internacionals i es Membre de L' Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears desde fa 35 anys.

Dr. Puig Forcada, Joaquim

Especialista en Medicina Interna

Núm. col·legiat: 0824085

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat docent de l'Hospital de Sant Pau. Especialista en Medicina Intensiva a l'Hospital del Sagrat Cor. Màster en Estadística i Anàlisi Multivariant en la recerca biomèdica. Metge intensivista en diversos Centres Hospitalaris de Barcelona (Hospital Universitari del Sagrat Cor, Centre Mèdic Teknon). Cap clínic del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Quiron de Barcelona. Metge consultor en Medicina Interna i Medicina General al consultori Amedics. Diverses publicacions en l'àmbit de la Medicina Intensiva i Coronària. Ha participat en la formació de metges Residents (HUSC).

Dra. Rivas Arcia, Alba

Metge General. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària

Núm. col·legiat: 080850765

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Carabobo, Venezuela. Metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària per l'Hospital Sanc Frances de Borja de Gandia. Cursos realitzats de metodologia de la investigació, farmacologia clínica i dret Mèdic Sanitari, Gestió i atenció primària. Taller de cures pal·liatives en atenció primària.

Dr. Skaf, Elias

Especialista en la Unitat d' Urgències

Núm. col·legiat: 12791

Experiència professional des de 1977 en la unitat d'Urgències de diversos hospitals. Coordinador i Cap de Servei des de 1987 fins 2016 a Hospital de referència a Barcelona.

Medicina interna

Dr. Puig Forcada, Joaquim

Especialista en Medicina Interna

Núm. col·legiat: 0824085

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat docent de l'Hospital de Sant Pau. Especialista en Medicina Intensiva a l'Hospital del Sagrat Cor. Màster en Estadística i Anàlisi Multivariant en la recerca biomèdica. Metge intensivista en diversos Centres Hospitalaris de Barcelona (Hospital Universitari del Sagrat Cor, Centre Mèdic Teknon). Cap clínic del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Quiron de Barcelona. Metge consultor en Medicina Interna i Medicina General al consultori Amedics. Diverses publicacions en l'àmbit de la Medicina Intensiva i Coronària. Ha participat en la formació de metges Residents (HUSC).

Dra. Vericat Queralt, Maria Carmen

Especialista Medicina Interna i en la prevenció del risc cardiovascular

Núm. col·legiat: 28276

Especialista en Medicina Interna desde 1995 llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzada en l' Hospital clínic de Barcelona. Experiencia en Medicina interna a l 'hospital del Sagrat Cor (Aliança) de Barcelona amb estades a l'hospital clínic de Barcelona. Llarga experiència com a metge internista en diversos hospitals con l' Hospital Clínic, l' Hospital de Barelona i l ' Hospital CIMA. Especialista en Obesitat i hàbits de deshabituació del tabac. Especialista en el diagnòstic, prevenció i seguiment de les enfermetats agudes o cròniques i valoració de l' estat de salut mitjançant anàlisis clíniques. Especialitzada en risc vascular i diagnòstic i tractament de la hipertensió arterial, Disilipemia, Diabetis, obesitat i l' hàbit. Ademés, experta en la prescripció del mètode PRONOKAL y DIAPROKAL. - Control i seguiment de pacients post-Covid-19.

Neumologia

Dra. Polverino, Eva

Especialista en neumologia

Núm. col·legiat: 40247

.

Neurocirugia

Dr. Hernández Pascual, Luis

Especialista en Microneurocirurgia Percutània

Núm. col·legiat: 15584

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1980. Doctorat en Medicina i Cirurgia el 1991 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurocirurgia el 1995. Al llarg de la seva vida professional, ha ocupat diferents càrrecs docents i neuroquirúrgics al Departament de Bioquímica de la UAB, Hospital Creu Vermella de Barcelona, ​​Fundació-Asil Hospital General de Granollers, Hospital del Mar de Barcelona, Hospital de la Vall d'Hebron i a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona. Membre de les societats científiques: Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, Societat Catalana de Neurocirurgia, American Association for the Advancement of Science, Societat Catalana del Dolor, GENO, i Societat Espanyola de Neurocirurgia. Ha format part entre 2010 i 2012 d'un estudi multicèntric d'àmbit nacional i des de març de 2012 forma part d'un estudi multicèntric d'àmbit internacional. Ha publicat en revistes estrangeres 6 treballs, i 18 treballs en revistes d'àmbit nacional, ha presentat diverses Ponència a Reunions i Congressos d'àmbit internacional i nacional. Ha presentat diverses comunicacions en Reunions i Congressos d'àmbit internacional i nacional.

Dr. Pérez Varela, Luis

Especialista en Microneurocirurgia Percutània

Núm. col·legiat: 17501

Llicenciat en Medicina i Cirurgia el 1981 per la Universitat de Santiago de Compostela. Doctorat en Medicina i Cirurgia el 1994. Títol d'especialista en Neurocirurgia el 1995. Ha ocupat diferents càrrecs assistencials en instituciones de caràcter públic, i des de Gener de 2003 fins a Març de 2014 ha estat codirector del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, exercint la seva tasca de consulta i quirúrgica. Membre actiu de la Societat Espanyola de Neurocirurgia, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, entre altres. Ha format part entre 2010 i 2012 d'un estudi multicèntric d'àmbit nacional. Des de Març de 2012 forma part d'un estudi multicèntric d'àmbit internacional. Ha publicat 14 treballs en revistes d'àmbit estranger i 23 en revistes de ámbit nacional. Ha presentat 22 comunicacions / ponències en reunions i congressos en l'àmbit estatal i 10 a la Societat Catalana de Neurocirurgia.

Oftalmologia

Dr. Arcos Algaba, Gabriel

Oftalmòleg, especialista en retina

Núm. col·legiat: 44939

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Nacional de Tucumán (Argentina). Especialitat en Oftalmologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Retina en Institut de Microcirurgia Ocular Actualment combina el seu treball en diferents centres entre els quals es troba l'Hospital de Mataró com a adjunt, Hospital Sant Rafael, Telemedicina OPT Retina, Clínica del Valls i Centre Mèdic Castelldefels. Participant en congressos nacionals i internacionals com XIX Congrés de la Societat Espanyola de Retina i Vitreo, XIV Euretina Congrés de Londres. A més té diverses publicacions en revistes especialitzades d'oftalmologia i guies pràctiques de Clínica en complicacions de la cirurgia Vitreorretiniana

Dra. Carbajal, Miriam

Especialista en Retina medico quirúrgica

Núm. col·legiat: 42348

La Dra. Miriam Carbajal especialista en Retina medicoquirúrgica es va llicenciar en Medicina per la Universitat de Lleida el 2006. Després d'acabar l'especialitat en Oftalmologia via MIR per l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i obtenir la suficiència investigadora va cursar el Màster en Retina Mèdica i Quirúrgica a l'institut Català de Retina-Universitat Autònoma de Barcelona (ICR-UAB) a Barcelona, ​​durant el 2011-2013. Acabada l'especialitat en Oftalmologia, va centrar la seva activitat assistencial en l'àmbit de la retina mèdica-quirúrgica, la patologia inflamatòria ocular i la cirurgia de cataractes. Ha estat ponent en diversos congressos d'àmbit nacional. Consta en el seu haver amb dues publicacions indexades. Ha estat col·laboradora i il·lustradora de la ponència oficial de la Societat espanyola d'oftalmologia a 2012 i part de el quadre docent de l'Màster d'infermeria oftalmològica de la UAB. És membre de la Societat Catalana d'Oftalmologia i de la Societat Espanyola de Retina i vitri. Des de 2013 fins a l'actualitat forma part de l'departament de Retina de l'Hospital de Mataró. Des d'octubre de 2018 treballa a l'Institut Oftalmològic de Centre Mèdic Creu Groga com a metge especialista en oftalmologia.

Dra. Herranz Cabarcos, Alexandra

Especialista Oculoplàstica i segment anterior

Núm. col·legiat: 51435

La Dra. Alejandra Herranz és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Oftalmologia per l'Hospital Universitari Parc de Salut Mar (Barcelona). Durant la seva formació ha superat l'examen corresponent a l'European Board of Ophthalmology, així com els exàmens Basic Science i Optics and Refractions de l'International Council of Ophthalmology. Complementant la formació obtinguda durant la residència, ha fet estades formatives de Oftalmopediatria a la Universitat de Califòrnia - San Francisco ia l'Hospital Sant Joan de Déu. Actualment, està realitzant la tesi doctoral en Cirurgia i Ciències Morfològiques a l'escola de doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dra. Mazzarella, Stefania

Especialista en oftalmologia

Núm. col·legiat: 43013

Llicenciada en Medicina i Cirurgia cum laude per la "Seconda Università degli Studi di Napoli", (Itàlia) el 2002. Especialitzada en Oftalmologia cum laude per la "Universitá degli Studi di Milano, (Itàlia) el 2006. Màster en Glaucoma amb la qualificació global d'excel·lent per la "Universitat Autònoma de Barcelona" a l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) el 2013. Experta en Glaucoma. Actualment metge adjunt al servei d'Oftalmologia de l'Hospital Plató i de l'Hospital Quirónsalud a Barcelona.

Dra. Mora Ramírez, Diana

Especialista en Glaucoma

Núm. col·legiat: 46109

. Llicenciatura de Medicina Universitat: Militar Nova Granada (Colòmbia) Període: 2000-2005 El 2007 Homologació oficial espanyola pel Ministeri d'Educació i Ciència (Sèrie A No 0350399/2007 / H05616). 2. Formació especialitzada Especialitat: Oftalmologia Centre: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Barcelona Període: 2010-2014

Osteopatia

Dip. Solà Solé, Joaquim

Especialitzat en patologies musculo-esqueletiques i malalties reumatologiques

Núm. col·legiat: 6202

Diplomat en fisioteràpia amb mater en osteopatia. Especialitzat en tractar i prevenir patologies muscolo-esquelètiques mitjançant teràpia manual, aplicació de benes neuromuculares i malalties reumatològiques.

Otorrinolaringologia

Dr. Encina Ruiz, Luis

Especialista en micro cirurgia de laringe i otològica, cirurgia / làser oncològica de cap i coll i cirurgia endoscòpica nasosinusal

Núm. col·legiat: 14395

Llicenciat en medicina i cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona especialitzat en Otorinolaringologia per la Facultat de Medicina de Barcelona (Hospital Clínic de Barcelona). Soci cofundador de Servei C de Orl associats, actual responsable de l'servei de orl de l'hospital de l'Sagrat Cor on es practiquen totes les tècniques de l'especialitat estant especialment especialitzats en: - radiofreqüència d'amígdales, adenoides i cornetes - microcirurgia de laringe i otològica - cirurgia endoscòpica nasosinusal - cirurgia oncològica de cap i coll - cirurgia LASER aplicada bàsicament en oncologia i otologia Idiomes: Català, castellà i anglès

Dra. Hamdan Zavarce, Miriam

Especialista en Cirurgia de Laringe i Faringe Laparoscòpica

Núm. col·legiat: 080850364

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat central de Veneçuela, especialista en Otorinolaringologia per la Universitat de Vigo. Experiència professional: especialista en Hospital Universitari de Bellvitge i Hospital Quiron Barcelona. Anteriorment a Hospital Quirón València, Hospital Universitat de Pontevedra entre d'altres. Ponent en curs d'Audiologia i Logopèdia de de Vigo, any 2013. Col·laborador Docent en a l'àrea d'Otorinolaringologia Hosp. De Vigo. Assistent a diversos Congressos nacionals i internacionals com Congrés Nacional SEORL PCF Oviedo, 1st Congress of CE-ORL-HNS. Barcelona, Congrés Implants coclears a l'Hospital Xeral - Cies.

Dr. Melgarejo, Pablo

Especialista en estudi de l'oïda interna i Proves vestibulars

Núm. col·legiat: 2502815

.

Pediatria

Dr. Ajram, Jamil

Especialista en Neonatologia i Atencions del Nen Sa

Núm. col·legiat: 080810514

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialitat en Pediatria cursada a l'Hospital universitari Sagrat Cor de Barcelona. Ha treballat com a Cap del servei de Pediatria a l'Hospital Universitària Sagrat Cot, així com en centres de medicina privada. Actualment desenvolupa la seva activitat laboral en Amedics i centres de medicina privada. Participació i formació en nombrosos cursos de l'especialitat. Assisteix a diversos congressos com a ponent en Pediatria. Compta amb articles publicats en revistes a nivell nacional i internacional sobre Pediatria i Neonatologia, així com participació activa en programes de ràdio i publicació de llibres sobre la seva especialitat.

Dra. Cabrinety, Núria

Especialista en Endocrinologia Infantil

Núm. col·legiat: 080813803

FORMACIÓ - Licenciada en Medicina a la Universitat Central de Barcelona. - 1973 a Mont Sinai Kravis Children Hospital New York EUA - Diplomat en Sanitat - Diplomat en Medicina del Treball -Títol d'Especialista en Pediatria i Puericultura - Diploma de la Universitat De Nutrició Humana de Dietètica i Terapèutica a la Universitat de Nancy. França. - Actualment cap de la Unitat d'Endocrinologia i Nutrició Pediàtrica i de l'adolescent de l'Hospital Sagrat Corazon.Barcelona. - Màster en Endocrinologia i Nutrició Pediàtrica i de l'Adolescent, a l'Hospital Infantil de la Vall d'Hebron De la Universitat Autònoma de Barcelona. - Doctor en medicina per la Universitat Autònoma de Medicina de Barcelona. PERTINENÇA A SOCIETATS CIENTIFICAS 1º Soci Numerari de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i les Balears. 2n Soci Numerari de la Societat Catalana de Pediatria i així mateix de la Societat Espanyola de Pediatria 3r Soci Numerari de la Societat Espanyola de Puericultura. 4t Soci Numerari de la Societat Espanyola d'Endocrinologia Pediàtrica. 5è Soci numeració de l'ESPE European Society for Paediatric Endocrinology

Podologia

Dip. Gómez Cruz, Thais

Especialista en cures y principis quirurgics

Núm. col·legiat: 838081996

Llicenciada en Podologia per la Universitat de Barcelona i posteriorment Postgrau en cures i principis quirúrgics en podologia a la UB. Idiomas: Catalán, castellano e inglés

Dip. Martín Jiménez, Beatriz

Podòloga

Núm. col·legiat: 838081930

Amplia experiència en la realització de quiropodies, cures, ungles encarnades i podologia geriatrica. 2018: Curs "Dermatosis eritemato-descamatives del peu: no sempre són una tinea pedis". Col·legi de Podòlegs de Catalunya. 2018: Curs d'ecografia del turmell i peu. Col·legi de Podòlegs de Catalunya. 2017: Taller d'embenats neuromusculars en Podologia, Universitat de Barcelona. 2013-2017: Graduada en Podologia a la Universitat de Barcelona. Idiomes: Català, Castellà i anglès

Dip. Martínez, Daniel

Especialista en Podologia y formació en pediatría

Núm. col·legiat: 838082080

Graduat en Podologia a la Universitat de Barcelona Idiomes: Català, Castellà i anglès.

Dip. Sevilla, Judith

Especialista en Podologia mèdico-quirúrgica del peu

Núm. col·legiat: 0000

Graduada en Podologia en la Univesitat de Barcelona (2017-2021) especialitzada en Podologia Mèdico- quirúrgica del peu per la Universitat Complutense de Madrid. Idiomes: Català, Castellà i anglès.

Dip. Slava, Kimklin

Especialista en cirurgia podològica de l'avantpeu

Núm. col·legiat: 838431922

Graduat en Podologia a la Universitat de Barcelona i Màster en cirurgia podològica de l'avantpeu, a Universitat Central de Catalunya, Manresa Idiomes: Castellà, català, anglès, rus i nivell comprensió de francès Idiomes: Castellà, català, anglès, rus i nivell comprensió de francès

Psicologia

Dip. Bayo, Elena

Especialista en Neuropsicologia

Núm. col·legiat: 22582

Diplomada en el Màster Oficial de "Rehabilitació neuropsicològica i Estimulació cognitiva" a l'Institut Guttmann, Graduada en Psicologia amb Especialització en "Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i Adults". Experiència amb Diagnòstic cognitiu (Trastorns del neurodesenvolupament, Trastorns neurocognitius, deteriorament cognitiu, QI) i psicopatològic (Trastorns de l'Estat d'ànim, trastorns addictius, d'Ansietat i / o fòbies, trastorns psicòtics); elaboració de programes d'acompanyament personalitzats i coherents amb la demanda inicial del pacient; Acompanyament Psicològic i / o neuropsicològiq amb tècniques adaptades de rehabilitació neuropsicològica, cognitiu-conductuals i sofrològiques. Formacions complementàries en Neuropsicologia i en Clínica Infantil i Juvenil: Autisme (TEA) i Estimulació sensorial, (Montessori), Discapacitat intel·lectual i Acompanyament a la vida afectiva i la sexualitat, Ortopedagogia, Anàlisi de Conducta aplicat (ABA) i verbal (Behaviour), Entrenament en habilitats socials , gestió de Trastorns de conducta. Formacions complementàries en Psicologia Clínica: Trastorns d'Ansietat, rehabilitació psicosocial en salut mental, Sofrologia, Teràpia Cognitiu-Conductual. Idiomes: Català, Castellà, francès i anglès.

Dip. García Solsona, Neus

Especialista en Trastorns de l’Autoestima i Pèrdua Familiar

Núm. col·legiat: 9680

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en trastorns d'ansietat, gestió de l'estrès i en tractaments per deixar de fumar. Formada en teràpia gestalt i en eneagrama a través del programa Sat de Claudio Naranjo. Formació en constel·lacions familiars. Estudis sobre acupuntura i hipnosi. Experiència en consulta privada des de fa 15 anys atenent principalment a pacient amb quadres ansiosos i depressius.

Lda. Suazo, Andrea

Psicóloga Especialista en Salut Sexual

Núm. col·legiat: 28742

Diplomada en el Màster Oficial de Sexologia Clínica i Teràpia de Parella a l’Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC) Àmplia experiència en: - Trastorns sexuals Femenins i Masculins: ejaculació precoç, disfunció erèctil, fòbia sexual, addicció a l'sexe, ejaculació retardada, disfunció o falta de desig, encopresi, dualitat de gènere, trastorns d'excitació sexual, anorgàsmia, disparèunia (dolor), conducta sexual inadaptada. - Teràpia de Parella: problemes de fertilitat, conflictes propis de la parella, infidelitat, violència, problemes d'addicció, fills amb problemes conductuals. - Teràpia individual adults: depressió, ansietat, trastorn obsessiu compulsiu (TOC), trastorns de la personalitat, trastorn bipolar, fòbies i crisis nervioses o de pànic, trastorns de la son, estrès laboral, dependència afectiva. Formació i teràpies amb la base cognitiu conductual. Col·laboració en la Unitat d'Andrologia Hospital Universitari Sagrat Cor Altres estudis d'interès Màster de psicologia clínica infantojuvenil (AEPCCC) Màster de Gestió hospitalària i de serveis sanitaris, Universitat de Barcelona

Ldo. Assuma, Fabrizio

Especialista en Psicologia clínica i salut sexual

Núm. col·legiat: 28525

Grau en psicologia de la personalitat i les relacions interpersonals i màster en psicologia clínica - dinàmica a Itàlia, Università degli studi di Padova. Posteriorment Màster en Assessoria Sexual a l'institut de sexologia Clínica de Roma i successivament Màster en Sexologia i Salut sexual a la UB (Universitat de Barcelona): Àmplia experiència com a psicòleg i sexòleg en diversos centres privats. *La sexologia és una especialitat privada i no està coberta per cap mútua. Idiomes: Català, castellà. Anglès i italià.

Radiologia

Dra. Del Amo Conill, Montserrat

Especialista en Ecografia Mamaria i Pediàtrica

Núm. col·legiat: 080823607

1-licenciada en Medicina i Cirurgia a Universitat Autònoma de Barcelona ( Unitat Docent Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ) . Especialització en Radiodiagnòstic ( MIR ) a l'Hospital Clínic de Barcelona . 2- Especialització en Medicina Familiar i Comunitària ( MIR ) a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona . Diplomada en Salut Pública per l'Institut d'Estudis de la Salut . Acreditació com a Directora d'Instal · lacions de Radiodiagnòstic pel Consell de Seguretat Nuclear . 3- Resident de Radiodiagnòstic a l'Hospital Clínic de Barcelona Equip de Lectors Experts del Programa de Cribratge de Càncer de Mama de l'Hospital Clínic de Barcelona .Hospital de la Maternitat de Barcelona. Col · laboradora en diversos centres privats com la Clínica Teknon , Institut Marquès , Clínica Corachan , entre d'altres. 4- Tutora de Residents de Radiodiagnòstic de l'Hospital Clínic i oragnizadora de les sessions específiques per als residents. Col · laboradora Docent del Grau de Medicina a la Universitat de Barcelona . Professora d'Anatomia per la Imatge i de Anatomofisiologia i Patologia General a l'Escola " Eixample Clínic " . Formació de metges residents de l'Hospital Clínic. Professora i / o ponent en nombrosos Màster , Cursos, Congressos , Jornades, etc .

Dr. Querol Borras, Vicente

Especialista en Radiodiagnòstic

Núm. col·legiat: 14639

-Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat deValència l’any 1979. -Especialista en Radiodiagnòstic per l’Hospital Clínic Provincial de Barcelona l’any 1983. Concessió per ordre ministerial de data 12 de juliol de 1983. -Especialista en Medicina del Treball per l’Escola Professional de Medicina del Treball de l’Hospital Clínic Provincial de Barcelona l’any 1984. -Supervisor d’Instal·lacions Radioactives. Hospital Clínic Provincial de Barcelona l’any 1991. -En l’actualitat especialista radiòleg del servei de diagnòstic per la imatge de L’Hospital Universitari Sagrat Cor-IDC (Health Diagnostic-HD) -Professor Associat Mèdic del departament de Medicina des del curs 2012-2013 fins al curs 2019-2020. Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona. -Múltiples publicacions a revistes nacionals, axí com publicacions, comunicacions i pòsters a congressos nacionals i internacionals. -Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. -Membre numerari de la Sociedad Española de Radiología Médica (SERAM). -Membre numerari de l’Associació Catalana de Radiología Mèdica (ACRAM). -Soci numerari de la Sociedad Española de Ultrasonidos (Filial SERAM). -Membre del Comitè Editor de la Revista Annals del Sagrat Cor. -Membre de la Sociedad Española de Diagnóstico por Imagen Abdominal (SEDIA). Idiomas: Català, Castellà, Anglès.

Dr. Zarco, Federico Xavier

Especialista en radiologia, neurorrradiología i radiologia intervencionista i vascular.

Núm. col·legiat: 46522

Graduat en Medicina a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM) i especialitzat en radiologia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Especialista en radiologia, neurorrradiología i radiologia intervencionista i vascular amb més de quatre anys d'experiència professional. Actualment realitza més de 200 cirurgies anuals. Idiomes: Català, Castellà i anglès

Reumatologia

Dr. Ramírez García, Julio

Especialista en Fibromiàlgia i Artritis Reumatoide

Núm. col·legiat: 45205

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Sevilla. Especialització en Reumatologia a l'Hospital Verge del Rocío, Sevilla. Màster en espondiloartropaties per la universitat europea de Madrid. Membre de la unitat d'Artritis de l'Hospital Clínic (Barcelona) i part activa de la unitat d'investigació des de 2009. Especialista en ecografia múscul-esquelètica i biòpsies sinovials. Àmplia experiència en assistència i investigació en artropaties inflamatòries, especialment artritis psoriàsica i espondiloartropaties. Experiència investigadora amb diverses publicacions i ponències en congressos internacionals en el camp de l'artritis, ecografia i biòpsia sinovial. Moderador en fòrum per a pacients "forumclinic" (2010-2013).

Traumatologia

Dr. Chiaveghatti, Riccardo

Metge especialista en Cirurgia Ortopedica y Traumatologia

Núm. col·legiat: 45501

Metge especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Especialitzat en: - Cirurgia de peu i turmell - Cirurgia artroscòpica - Cirurgia endoscòpica - Cirurgia percutània - Cirurgia Protèsica Tècniques: Cirurgia artroscòpica de peu i turmell i artroscòpia de genoll. Cirurgia d'inestabilitat del turmell. Cirurgia Protèsica de turmell, genoll i maluc Cirurgia Artroscòpica d' HAllux Cirurgia percutània, Cirurgia endoscòpica i Tenoscòpica Cirurgia oberta d'extremitats inferiors Ha publicat en revistes mèdico-quirúrgiques nacionals i internacionals Formació continuada i especialitzat en Italia y España Idiomes: Anglès, italià, català i español

Ribas i Duch, Joan

Especialista en Cirurgia Percutània no invasiva

Núm. col·legiat: 22038

Especialista en Cirurgia Percutània no invasiva: Hallux Valgus, Dits en Martell, Fascitis plantar, Neuroma de Morton - Artroplàsties de maluc i de genoll - Artroscòpia de Genoll - Tècnica de radiofreqüència Idiomes: Català, Castella i Anglès

Dr. Marín Paez, Rodolfo José

Especialista en traumatología i cirugía ortopèdica

Núm. col·legiat: 080822115

1984 Llicenciat en Medicina i Cirurgia. UAB 1997 Curs de Doctorat, Patologia Traumàtica de la mà, UAB 1997 Curs de Formació continuada en Traumatologia, Codo Traumàtic, ASEPEYO 1998 Programa de Formació continuada en Traumatologia, Espatlla Traumàtic, ASEPEYO 1999 Programa de Formació continuada en Traumatologia, Columna, maluc i pelvis ASEPEYO 2001 Diplomatura de Postgrau en Patologia laboral. UAB 2001 Acreditació per dirigir instal·lacions de radiodiagnòstic mèdic. Consell Nacional de Seguretat Nuclear 2002 Especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica 2002 Curs de formació en prevenció de riscos laborals ASEPEYO 2016 Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia de Peu i Turmell

Dr. Ríos Ruh, Juan Manuel

Especialista en la Unitat de peu i turmell

Núm. col·legiat: 50744

Experiència: Currículum i experiència en diferents hospitals de Barcelona en l'àrea de traumatologia, membre de l'equip de cirurgia de IFOOT i actualment Metge Adjunt adscrit a la Unitat de Peu i Turmell de al Consorci Sanitari Integral, Barcelona, ​​des del 2015. Formació acadèmica: 2015 | Màster universitari en Cirurgia de Peu i Turmell Universitat de Barcelona, ​​Hospital Clínic de Barcelona Agost de 2014 - juliol de 2015 2015 | Obtenció de el Títol com subespecialista en Cirurgia de Peu i Turmell per la Universitat de Barcelona. Barcelona, ​​Espanya. 2014 | Obtenció de el Títol d'Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Hospital Clínic Universitari deValència. València Espanya. 2009 | Obtenció de Plaça MIR Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia per concurs. Ministeri de Salut d'Espanya. Madrid, Espanya. Idiomes: Castellà, Anglès i català

Dra. Sancha Melia, Eva

Especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia esportiva

Núm. col·legiat: 080831103

Especialitzada en cirurgia ortopèdica i traumatologia esportiva, artroscòpia de genoll i espatlla, factors de creixement-PRP (infiltracions de Plasma Ric en plaquetes), tractament regeneratiu amb cèl·lules mare, artrosis i cirurgia protèsica. Ha desenvolupat la seva carrera professional a España, Francia i India, a un voluntariat, juntament amb l´equip mèdic del Dr. Jack Preger. Es membre de la “Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatologia”, i de la Societat Catalana de Medicina de l´Esport.

Dr. Jordi Torne Barrio

.

Núm. col·legiat:

.

Urologia

Dra. Arenas Aquino, Amanda Elisa

Especialista en Urología

Núm. col·legiat: 57840

.

Dra. Corrales Acosta, Elizabeth

Especialista en Urologia

Núm. col·legiat: 64544

Metgessa Cirurgiana llicenciada per la Universitat De Sant Martí de Porres, Lima-Perú; i compta amb l'Especialitat d'Urologia per la Universitat Ricardo Palma, Lima-Perú. Ha realitzat un Diplomat de Principis i Pràctica del Programa d'Investigació Clínica de Harvard T.H. Chan School of Public Health. A més, ha realitzat diverses estades internacionals a Xile, Brasil, Estats Units i França. Va obtenir la Beca CAU de formació en Urologia Funcional a 2019. Actualment, és redactora de la versió en espanyol de la AUA News, publicació de l'Associació Americana d'Urologia. Idiomes: Castellà, anglès, català i francès.

Dr. Sacristan San-Felipe, Jesús

Especialista en Litiasis, Litotrícia, Uretroscòpia i Lasertricia

Núm. col·legiat: 080809553

Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Urologia, per la universitat de Barcelona. Especialista en patologia tumoral, hipertròfia prostàtica i litiasi. Professor no numerari d'urologia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Uròleg especialista de la unitat de litiasi, litotrícia, Ureteroscòpia i lasertricia. Cap de servei d'urologia a l'Hospital Universitari del Sagrat Cor. Membre de la societat Catalana, espanyola d'Urologia i la internacional d'urologia. Llarga experiència en publicacions, comunicacions, en congrés nacional o internacional d'Urologia.